Roughluxe

ROUGHLUXE

Spektakulære opplevelser – i upolerte omgivelser.

Vi tilbyr eksklusive opplevelser over hele verden, detaljtilpasset etter kundens ønsker. Vi kaller det bærekrafig hedonisme; luksuriøse opphold og tjenester i verdensklasse, hvor din komfort og dine ønsker er i førersete – uten at du trenger å sjekke inn på et overpretansiøst hotell.

Reiser i fortiden handlet tradisjonelt om forbruk og overdådighet, men i takt med kunnskap og bevissthet rundt miljøpåvirkningen ved reiser, har nye behov definert nye trender.
– Nå introduserer vi roughlux reisekonseptet for bedrifter og gruppe-reisende fra Norge, hvor vi ivaretar både bærekraft, komfort og skaper unik og minneverdig opplevelse som både er robust og raffinert.

Stikkord

Ekte opplevelser

Vi tar dere til verdenskjente destinasjoner såvel som ukjente perler – forskjellen er at vi hopper over klisjeene og sørger for at du oppdager hjertet og pulsen hvor du reiser.

Tilgang

Vi tar våre reisende *inn* og sørger for lokal tilnærming, hvor dere sitter skulder i skulder med lokale helter.

Ekte mennesker

15 års erfaring har gitt oss et unikt nettverk til et utvalg av fargerikt vertskap – og steder – som er rett og slett ikke tilgjengelig via andre byrå.

Komfort

Vi glemmer ikke at man skal ha en grunnleggende komfort og vi matcher naturligvis overnatting, program og fasiliteter med dine behov.

Dyrk eventyraspektet

Bli med oss på fjelltur gjennom røft terreng, padling i ukjent farvann eller dra på en kortreist safari for å oppleve lokal kultur og mangfold. Alt lavterskel så alle er med.

Auentisk

Enten du vil til en turistfelle eller til et sted de færreste har vært, forteller vi historien på en annen måte. Bli med å gå deg vill i kronglete gater..

Copyright © 2023. Developed by segmentas.no