Roughluxe

Dette er roughluxe.no

Dette er roughluxe.no

Roughluxe er det lille reisebyrået som tar deg med til de store opplevelsene. Vi gir deg autentiske opplevelser – med lokale verdensborgere.
– Vi avskyr all-inclusive konsepter og samlebånds hoteller – og leter opp håndplukkende, unike opplevelser for våre kunder, tur etter tur.

Vi er Agency AS som har bistått nordiske reisende på tur med finesse og fingerspitzgeful over hele verden siden 2007. Vi har et dynamisk, lite team som hver spesialiserer seg på ulike destinasjoner – og våre reiseprodusenter bistår inviterte individuelle reisende og gruppereisende med unike opplevelser over hele verden. Som konseptet vårt tilsier er vi ikke låst til a-typiske luksus hoteller – men vi tilbyr like gjerne rustikke opplevelser som oppleves som eksklusive i kraft av vertskap, lokalisering og innhold.

Eksempel på land vi og vårt nettverk har produsert reiser er Sør Afrika, Spania, Slovenia, Norge, Finland, Malidivene, Østerrike, Skottland og Thailand for å nevne noen. Vi har garanti hos RGF og samarbeider direkte med fly og ticketing selskaper så vi kan tilby en komplett løsning fra avreise til hjemreise – ofte med lokale portiertjeneste som bistår deg og dine medreisende når du ønsker det.

Copyright © 2023. Developed by segmentas.no